Pages sur ce sujet: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
Magda Dziadosz Pologne Local time: 03:09 Membre (2004) anglais vers polonais + ...
Choinka ubrana, prezenty rozdane, karp zjedzony, a wiêc mo¿emy o konkretach:
otó¿ - lokalizacja naszego spotkania - Warszawa, pub "Pod Pstr¹giem" w Parku Skaryszewskim (dojœcie od ronda Waszyngtona i ul. Zielenieckiej, 5 przystanków ka¿dym tramwajem w kierunku Pragi od Dworca Centralnego).
Godzina: 14:00. Pierwsze 3 h na koty, a potem pa³³a³ujemy.
Na miejscu s¹ wtyczki, osobne pomieszczenie dla papieroœników, smaczna kuchnia, etc. Szczegó³y mo¿na obejrzeæ tu: ... See more Choinka ubrana, prezenty rozdane, karp zjedzony, a wiêc mo¿emy o konkretach:
otó¿ - lokalizacja naszego spotkania - Warszawa, pub "Pod Pstr¹giem" w Parku Skaryszewskim (dojœcie od ronda Waszyngtona i ul. Zielenieckiej, 5 przystanków ka¿dym tramwajem w kierunku Pragi od Dworca Centralnego).
Godzina: 14:00. Pierwsze 3 h na koty, a potem pa³³a³ujemy.
Na miejscu s¹ wtyczki, osobne pomieszczenie dla papieroœników, smaczna kuchnia, etc. Szczegó³y mo¿na obejrzeæ tu: http://www.podpstragiem.republika.pl/
Jest tam te¿ mapka.
Wszystkich, których rozk³ad jazdy poci¹gów zmusza do przyjazdu du¿o wczeœniej ni¿ 14-ta, proszê o kontakt mailem przez profil - nie damy Wam marzn¹æ na mrozie! (a pub otworzy siê dopiero dla nas, o 14-tej). Ponadto, jest jedno lub dwa miejsca w samochodzie z Wroc³awia - zaniteresowani proszê mailn¹æ.
Weso³ych Poœwi¹t i do zobaczenia wkrótce!
Magda ▲ Collapse | | |
Jakub Szacki Pologne Local time: 03:09 Membre (2004) anglais vers polonais + ...
jak milo magdo, ze wreszcie cos konkretnego. Czy mamy zabrac ze soba kamizelki ratunkowe, czy tez zrezygnujemy ze sprzetu plywajacego? Pozdrawiam wszystkich | | |
Magda Dziadosz Pologne Local time: 03:09 Membre (2004) anglais vers polonais + ... £y¿wy, Kuba, ³y¿wy!! | Dec 27, 2002 |
| | |
lim0nka Royaume-Uni Local time: 02:09 anglais vers polonais Przyje¿d¿aj¹cych spoza Wawy... | Dec 27, 2002 |
...którzy nie maj¹ ochoty telepaæ siê z dworca œrodkami komunikacji miejskiej, mogê odebraæ z dworca. Propozycja dotyczy równie¿ wszystkich, którzy bêd¹ jechaæ z/przez ¯oliborz albo Centrum. | |
|
|
Czyli 3 stycznia o 14 | Dec 31, 2002 |
w Parku Skaryszewskim?
Miejsce jak dla mnie wymarzone, mieszkam na Saskiej Kepie:)) | | |
Mam nadziejê, ¿e wszyscy jesteœmy w komplecie? | Jan 2, 2003 |
... po œwi¹tecznym ob¿arstwie i sylwestrowych "szaleñstwach" chyba nas nie uby³o? | | |
Natalie Pologne Local time: 03:09 Membre (2002) anglais vers russe + ... MODÉRATEUR SITE LOCALIZER |
Magda Dziadosz Pologne Local time: 03:09 Membre (2004) anglais vers polonais + ...
a po pracy? My tam pewnie jeszcze ci¹gle bêdziemy.
Magda | |
|
|
Jacek Krankowski (X) anglais vers polonais + ... No pewnie, ze po pracy | Jan 2, 2003 |
Ja na przyklad dojade najwczesniej o 17.30 | | |
Natalie Pologne Local time: 03:09 Membre (2002) anglais vers russe + ... MODÉRATEUR SITE LOCALIZER A po pracy... | Jan 2, 2003 |
to tez bede w pracy... Przykro mi bardzo... Mam jutro dluuuuuuuuugie doswiadczenie, nie wiem czy przed polnoca sie wyrobie | | |
Czy¿by coœ siê klonujê w twoim lab-ie?..:) | Jan 3, 2003 |
Natalie...wrzuæ to d³ugie doœwiadczenie do pojemnika zamra¿aj¹cego i dawaj do nas!
Po powrocie bêdziesz mia³a gotowy raport...:) | | |
Agnieszka Hayward (X) Pologne Local time: 03:09 allemand vers polonais + ...
we Wroc³awiu przez opiesza³oœæ w³asn¹ i trochê pogody. gdyby pa³a³ by³ u mnie, pewnie w ogóle bym siê z W-wy nie rusza³a... A tak przykroœæ - tym razem nie spotkam siê z Prozikami. Pozdrawiam wszystkich, ¿yczê owocnych obrad i oczekujê kompletnego raportu (Anetta, por favor, please).
Do mi³ego
AG | |
|
|
Tomasz Jurewicz | Jan 3, 2003 |
Niestety ja tez dzisiaj juz nie dotre. Do zobaczenia nastepnym razem. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku, TJ | | |
lim0nka Royaume-Uni Local time: 02:09 anglais vers polonais
Jeœli ci siê wydaje, ¿e mo¿na w kilku zdaniach opowiedzieæ, co dzia³o siê na pa³³ale, wyprowadzê ciê z b³êdu... No es posible. I nie dodam tu „lo siento”, bo wcale nie jest mi przykro z tego powodu. Pero es una lástima que no hayas venido… ¯A£UJ! | | |
E jo tambien...tak uwa¿am...:) | Jan 4, 2003 |
Muj impossible opisaæ drogê ku radoœci...(przez lód i ch³od)...:) | | |
Pages sur ce sujet: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |