Pages sur ce sujet: < [1 2 3 4 5] > |
Powwow: Iasi - Romania
|
|
Oana Apetrei Roumanie Local time: 02:18 anglais vers roumain + ...
Marina, pentru tine facem exceptie! Sa speram ca totul o sa fie bine!
Daca are cineva nevoie de ajutor cu vreo rezervare la hotel, feel free to ask!
Lipsesc cateva zile de pe forum, revin luni - poate cu vesti! | | |
Oana Apetrei Roumanie Local time: 02:18 anglais vers roumain + ... am facut rezervarea | May 23, 2006 |
Dragii miei,
Am facut rezervarea la Restaurant Casa Pogor pentru duminica 28.05.06, ora 17 pentru 8 persoane. Daca se mai anunta cineva, o sa va rog s-o faceti pana vineri inclusiv caci va trebui sa confirm. Sper sa fie toata lumea multumita! | | |
Am pus si eu "YES"! | May 24, 2006 |
Fie ce-o fi Bine ca e si un doctor pe acolo | | |
Oana Apetrei Roumanie Local time: 02:18 anglais vers roumain + ... azi confirm rezervarea | May 26, 2006 |
Ne vedem duminica la 17 la Casa Pogor! (rezervare pe numele Apetrei) | |
|
|
Ciprian Patrascu Roumanie Local time: 02:18 Membre (2004) anglais vers roumain + ... |
Sotul meu ar dori sa vina si el daca nu-i cu suparare. Nu cred sa fie vreo problema de un loc in plus, asa-i Oana?
Pe maine! | | |
Ciprian Patrascu Roumanie Local time: 02:18 Membre (2004) anglais vers roumain + ... don't worry - | May 27, 2006 |
Marina, scrie în regulamentul comunităţii Proz că la powwow-uri putem veni cu soţi/soţii, parteneri, copii, căţei/purcei, etc.
Aşa a fost mereu.
(http://www.proz.com/faq/powwows#powwow_who) | | |
Ana Sinziana Ionita (X) Local time: 02:18 allemand vers roumain + ...
Cum am ajuns prima acasa, iata ca am intrat si prima pe proz... a fost frumos in Pogor in seara aceasta, ma bucur ca v-am cunoscut. Nu stiu daca voi ajunge la powwow-ul de la Bucuresti, parca e cam departe de casa..asa ca toata admiratia pentru Nicolae si Ciprian, care au batut atata drum ca sa vada Targul Iesilor si pe noi:)... | |
|
|
Cristian Brinza Roumanie Local time: 02:18 Membre (2006) anglais vers roumain Imi pare tare rau ca nu am putut ajunge! | May 28, 2006 |
Salutare, fericiti prozatori de ati fost la Casa Pogor! Rogu-va, miluiti-va si sloboziti oarece ginduri pe marginea cinstitei adunari si a cugetarilor de s-au strecurat la masa! Raman mult recunoscatoriu! | | |
Draga Cristi, uite ce iti pot spune ..este ca ai ratat o tochitura moldoveneasca pe cinste..Eu nu am mancat, din pacate, dar cred ca Ciprian iti va putea da mai multe detalii | | |
Cristian Brinza Roumanie Local time: 02:18 Membre (2006) anglais vers roumain dar garnitura (de idei)? | May 28, 2006 |
Multam fain, Sinziana. Tochitura, ca tochitura, dar ard de nerabdare sa aud cum au curs ideile. La atitea minti luminate, musai sa fi curs si cugetari idei pe masura! | | |
Ana Sinziana Ionita (X) Local time: 02:18 allemand vers roumain + ... Minti luminate | May 28, 2006 |
Din pacate eu nu am stat chiar mult, ca sa iti pot da prea multe detalii. Oricum s-a vorbit despre diverse lucruri, de la programe de traducere, tarife si vesnica dilema a pfa-ului pana la aspecte legate de..cezariana Cand vor ajunge si ceilati acasa, pe proz, iti vor putea povesti mai multe.. | |
|
|
Cristian Brinza Roumanie Local time: 02:18 Membre (2006) anglais vers roumain First shoot, then ask questions! | May 28, 2006 |
Multumesc inca o data, Sinziana! Vreau sa imi cer scuze pentru tonul usor ireverentios al ultimului meu post. Imi dau seama ca uneori procedez precum rusii: intai Kalashnikovul, apoi intrebarile! Scuze inca o data si la buna reauzire! | | |
Ok, but please do not shoot the messenger!.. | | |
Oana Apetrei Roumanie Local time: 02:18 anglais vers roumain + ...
Sper ca toata lumea a fost incantata de aceasta intalnire iar Nicu si Ciprian au ajuns cu bine acasa! Mie una, mi-a facut placere mai ales ca a fost totul informal si relaxat.
Rogu-va, daca gasiti optiunea, sa-mi spuneti unde pot posta pozele caci se pare ca m-am inselat, nu gasesc. | | |
Pages sur ce sujet: < [1 2 3 4 5] > |