Pages sur ce sujet: [1 2] > |
Off topic: Konferencja w Krakowie będzie, a pałłału niet? Auteur du fil: Jerzy Czopik
|
Jerzy Czopik Allemagne Local time: 18:58 Membre (2003) polonais vers allemand + ...
Jakże to tak? Warsztaty przedkonferencyjne w piątek są, więc jakieś bractwo będzie. No i co ma ze sobą zrobić po warsztatach? Się indywidualnie zgubić w mieście?
A może się jednak znajdzie jakiś lokalny ochotnik, żeby coś skrzyknąć? | | |
Nie koniecznie żeby skrzyknąć | Mar 6, 2010 |
Ale na pewno żeby się dołączyć lokalny ochotnik się znajdzie. Zawsze zostaje opcja "na gorąco". | | |
Będzie, będzie... | Mar 6, 2010 |
Jerzy, spokojnie...
Na BFT tym razem się skrzykujemy. Z racji tego, że w sobotę jest gala, a w niedzielę wszyscy o poniedziałku będą myśleć, postanowiliśmy się spotkać w piątek.
Myślimy w chwili obecnej nad miejscem. | | |
również chętny | Mar 6, 2010 |
Będę w Krakowie w piątek późnym wieczorem i z największą przyjemnością zjawię się na spotkaniu.
Michał | |
|
|
Ja + n również chętni | | |
Marcin Rey Pologne Local time: 18:58 polonais vers français + ... Czy spotkanie będzie dostępne dla osób spoza BFT? | Mar 6, 2010 |
Marcelina Haftka wrote:
Jerzy, spokojnie... 
Na BFT tym razem się skrzykujemy. Z racji tego, że w sobotę jest gala, a w niedzielę wszyscy o poniedziałku będą myśleć, postanowiliśmy się spotkać w piątek.
Myślimy w chwili obecnej nad miejscem.
Czy spotkanie będzie dostępne dla osób spoza BFT? | | |
Michal Berski Pologne Local time: 18:58 polonais vers anglais + ... a o linka do wątku na BFT | Mar 6, 2010 |
Marcelina Haftka wrote:
Jerzy, spokojnie... 
Myślimy w chwili obecnej nad miejscem.
Można by prosić?
M | | |
|
|
Magdalena Szewciów wrote:
IMO, będzie to spotkanie uczestników konfy.  BFT nie ma z tym nic wspólnego (przynajmniej nie bezpośrednio).
Właśnie tak. | | |
Iwona Szymaniak Pologne Local time: 18:58 Membre anglais vers polonais + ... SITE LOCALIZER Robić zamiast gadać | Mar 7, 2010 |
Jak wiecie wolę robić zamiast gadać, więc założyłam jednak palłał deskę: http://www.proz.com/powwow/3128
Moja propozycja to godz. 19:00, ale może być później. Miejsce http://www.mammamia.net.pl/. Powód: moje dziecki mają tam 10% zniżki.
Miejsce oczywiście może być inne, a... See more Jak wiecie wolę robić zamiast gadać, więc założyłam jednak palłał deskę: http://www.proz.com/powwow/3128
Moja propozycja to godz. 19:00, ale może być później. Miejsce http://www.mammamia.net.pl/. Powód: moje dziecki mają tam 10% zniżki.
Miejsce oczywiście może być inne, ale i tak rezerwację na piątkowy wieczór trzeba już robić, a nie zastanawiać się, kto może przyjść na spotkanie, które z natury rzeczy jest zawsze otwarte dla wszystkich chętnych. Na BFT też zaraz umieszczę.
Jesteśmy małym środowiskiem i raczej powinniśmy się łączyć w naszych działaniach niż dzielić, a takie spotkania dobrze temu służą.
I.
[Zmieniono 2010-03-07 10:41 GMT] ▲ Collapse | | |
Dzięki za propozycję, Iwono! | Mar 7, 2010 |
Lokal brzmi i wygląda nieźle, więc może uda nam się skutecznie zsocjalizować.
Pozdrowienia i do zobaczenia!
Marcelina. | | |
Marcin Rey Pologne Local time: 18:58 polonais vers français + ... Zamierzam przyjść | Mar 7, 2010 |
Jeśli nic mi nie wypadnie, bo grozi mi w tym dniu tłumaczenie wyjazdowe, z którego mogę nie zdążyć wrócić na czas. | |
|
|
Ciekawam, czy w Mamma Mia palą
Przyzwyczaiłam się w Warszawie, że lokale są z zasady dla niepalących, niestety zasada ta nie obowiązuje w Małopolsce :-/ | | |
Iwona Szymaniak Pologne Local time: 18:58 Membre anglais vers polonais + ... SITE LOCALIZER
Na pewno jest jest sala dla niepalących, bo moja córka nie korzysta z lokali wylącznie dla palących.
Ja sama palę.
I. | | |
Marcin Rey Pologne Local time: 18:58 polonais vers français + ... Ja palę ale wychodzę | Mar 7, 2010 |
Jeśli w towarzystwie jest choćby jedna osoba niepaląca, wychodzę z tym nałogiem na świeże powietrze. Trudno powiedzieć, co się będzie działo przy innych stolikach - nie znam tego lokalu. W zasadzie jednak nie ma z tym zasadniczych kłopotów. | | |
Pages sur ce sujet: [1 2] > |