Koniec promocji
Auteur du fil: Jaroslaw Michalak
Jaroslaw Michalak
Jaroslaw Michalak  Identity Verified
Pologne
Local time: 18:18
Membre (2004)
anglais vers polonais
SITE LOCALIZER
Jun 10, 2012

Przypominam, że promocja ProZ dotycząca składek członkowskich kończy się 14 czerwca. Opłata dla nowych członków to 300 PLN, dla obecnych członków 280 PLN.

Jeśli ktoś planuje wykupić członkostwo, byłbym bardzo wdzięczny za realizację przelewu przed 14 czerwca - wtedy wpłaty mogę rejestrować automatycznie, jeśli przelew przyjdzie później, muszę każdą wpłatę potwierdzać z kierownictwem ProZ, co znacznie wydłuża czas aktualizacji statusu.

I j
... See more
Przypominam, że promocja ProZ dotycząca składek członkowskich kończy się 14 czerwca. Opłata dla nowych członków to 300 PLN, dla obecnych członków 280 PLN.

Jeśli ktoś planuje wykupić członkostwo, byłbym bardzo wdzięczny za realizację przelewu przed 14 czerwca - wtedy wpłaty mogę rejestrować automatycznie, jeśli przelew przyjdzie później, muszę każdą wpłatę potwierdzać z kierownictwem ProZ, co znacznie wydłuża czas aktualizacji statusu.

I jeszcze ostatnia prośba: jeśli ktoś życzy sobie fakturę na firmę, prosiłbym o odpowiednią informację (wraz z danymi firmy) już w wiadomości potwierdzającej - znacznie ułatwi mi to pracę.
Collapse

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Modérateur(s) de ce forum
Monika Jakacka Márquez[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Koniec promocji

Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »