Pages sur ce sujet: < [1 2 3] | Mój doradca Auteur du fil: Roman Kozierkiewicz
| maciejm Pologne Local time: 01:46 anglais vers polonais + ...
Panie Romanie. Proszę przyjąć moje najszczersze kondolencje.
Maciej Maciejowski | | |
Wyrazy współczucia, Panie Romanie. | | |
Panie Romanie,
proszę przyjąć wyrazy współczucia | | | Bardzo mi przykro, Panie Romanie | May 24, 2012 |
Przesyłam najszczersze kondolencje.
Mam nadzieję, że jednak wróci Pan do słowników, jedynych wartych tego miana na polskim rynku w ostatnich latach | |
|
|
Proszę przyjąć wyrazy współczucia. | | | Podziękowanie | May 24, 2012 |
Wszystkim, którzy na tym Forum skreślili wyrazy współczucia w tych smutnych dla mnie chwilach, dziękuję z całego serca.
Wsparcie duchowe, ciepłe słowa, pozytywne myśli o osobie, która odeszła do Krainy Wiecznej Szczęśliwości ja i dla tej, która będzie się teraz tułała samotnie po tym świecie są nie do przecenienia. | | | Jaroslaw Michalak Pologne Local time: 01:46 Membre (2004) anglais vers polonais SITE LOCALIZER Panie Romanie! | May 24, 2012 |
Spóźnione, ale szczere wyrazy współczucia, do których dołącza się moja małżonka...
Było nam bardzo miło zobaczyć się z Panem po tak długim czasie na konferencji, któż mógł przypuszczać, że kolejny kontakt nastąpi tak szybko i w tak smutnych okolicznościach.
I jeszcze jedno - skoro myśli tak wielu osób są teraz przy Panu, to znaczy, że w swoich tułaczkach nie jest Pan jednak całkiem sam... | | |
Panie Romanie,
proszę przyjąć wyrazy głębokiego współczucia.
Magdalena Wysmyk | |
|
|
Maciek Drobka Pologne Local time: 01:46 Membre (2006) anglais vers polonais + ... Choć spóźnione... | May 25, 2012 |
...to nie mniej szczere wyrazy współczucia z powodu odejścia Żony.
Życzę Panu dużo sił w dalszej wędrówce po tej stronie życia.
+
Maciek | | | Pages sur ce sujet: < [1 2 3] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Mój doradca Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |