cijene transkribovnja i prevođenja titlova
Auteur du fil: Adisa Ejubović
Adisa Ejubović
Adisa Ejubović
Bosnie-Herzegovine
Local time: 22:41
anglais vers bosniaque
+ ...
Jun 8, 2015

Zdravo svima,

Dosada sam se samo volonterski bavila prevodjenjem titlova i dobila sam skoro ponudu da to radim za novac. Mogu li mi oni koji imaju iskustva reći koliko se kreću cijene za transkribovanje a koliko za prevodjenje titlova po minuti u dolarima? Hvala!

Dragomir Kovacevic (X)
Dragomir Kovacevic (X)  Identity Verified
Italie
Local time: 22:41
italien vers serbe
+ ...
forumi za "subtitling" Jun 9, 2015

Probajte na forumima na ovome sajtu; ukazuje mi se sada da ih ima 2 (dva ?!), kao i na sličnim forumima ovde. Klikom na "search" i unošenjem reči price, prices - naći ćete dosta postova.
Srećno.

AdisaE wrote:

Zdravo svima,

Dosada sam se samo volonterski bavila prevodjenjem titlova i dobila sam skoro ponudu da to radim za novac. Mogu li mi oni koji imaju iskustva reći koliko se kreću cijene za transkribovanje a koliko za prevodjenje titlova po minuti u dolarima? Hvala!

Aucun modérateur n'est spécifiquement affecté à ce forum
Pour rapporter des violations des règles du site ou pour obtenir de l'aide, veuillez contacter l'équipe du site »

cijene transkribovnja i prevođenja titlova

Translation news in Serbie

CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »
Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »